BUSINESS COACHING

          Va simtiti blocat, nu stiti cum sa mai comunicati ca oamenii care par sa nu inteleaga ce le transmiteti, va doriti o echipa motivata dar nu stiti de ce angajatii nu va asculta, problemele pe care le aveti in afacere vi se par deja de nerezolvat etc.

CAREER COACHING

          Ai nevoie de coaching in cariera atunci cand iti doresti un loc de munca si nu stii unde sa cauti si cum sa cauti, crezi ca CV-ul tau are "ceva" pentru ca nu esti sunat nici macar pentru un interviu, nu iti cunosti abilitatile si vrei sa afli "la ce esti si tu bun", esti absolvent si nu stii incotro sa o iei etc.

CAREER COACHING PENTRU PROFESIONISTI

          Iti doresti o schimbare in cariera dar nu stii ce ai vrea sa faci? Ai fost nevoit sa renunti la un loc de munca si acum nu stii incotro sa te indrepti profesional? Iti doresti o repozitionare pe piata si nu stii cum sa te promovezi? Atunci noi te putem ajuta sa iti clarifici optiunile cunoscandu-te mai bine pe tine, cunoscandu-ti punctele forte dar si cele slabe, vizualizand si identificand ceea ce iti doresti cu adevarat si incercand a face din pasiunile pe care le ai o profesie. Te vom ajuta sa devii "creator" in munca ta, descoperindu-ti si valorificandu-ti potentialul.

CAREER COACHING PENTRU ADOLESCENTI

          Esti elev in anii decisivi, esti bombardat de informatii din toate partile si nu stii cui sa i te adresezi pentru a te informa legat de optiunile tale profesionale? Esti parinte si vrei sa iti orientezi copilul spre o profesie pentru care are abilitati si deprinderi? Esti student si simti ca ai facut o alegere gresita, dar esti confuz legat de ce iti doresti pe plan profesional? Atunci noi te putem ajuta printr-o mai buna autocunoastere, prin dezvoltarea abilitatilor si deprinderilor necesare in planificarea carierei, prin stabilirea concreta a strategiei de promovare personala.

COACHING ONLINE

          Dorim sa ne adresam tututor persoanelor indiferent de locatia in care se afla. Toti puteti avea aceea sansa de a beneficia de coaching de calitate prin intermediul serviciului nostru de coaching ONLINE.

LIFE COACHING

          Suntem alaturi de persoanele care au nevoie de un antrenor/coach pentru a-i ghida intr-un proces amplu al (re)descoperirii de sine, al dezvoltarii personale, al eliminarii gandurilor limitatoare, al blocajelor de tot felul in vederea a daptarii la o noua situatie, in vederea cresterii eficientei si atingerii obiectivelor.
Vom parcurge un drum impreuna pentru a-ti realiza dorintele. Nu e un proces usor pentru ca pe parcursul procesului trebuie sa renunti si la anumite beneficii pe care ti le aduce o anumita situatie din care vrei sa iesi dar rezultatele pot fi fenomenale.

          Greselile sunt vazute ca un proces de invatare. Asadar INVETI DIN GRESELILE DIN TRECUT, ITI ASUMI RESPONSABILITATILE DIN PREZENT SI ITI CREEZI PROPRIUL VIITOR.
Calatorie interioara, accesarea resurselor pt a gestiona unele probleme, crearea unor relatii armonioase, invatarea unor strategii, stimularea creativitatii toate duc la implinirea obiectivelor/viselor.

  • Ai nevoie de un life coach, un antrenor care sa te ajute sa te descoperi pentru ca treci printr-o schimbare si iti este greu sa o gestionezi.
  • Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa vezi viata dintr-o alta perspectiva, a ta e doar gri si e multa ceata.
  • Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa te disciplinezi pentru ca simti ca iti irosesti timpul si energia.
  • Ai nevoie de coach care sa te ajute sa iti gestionezi emotiile pentru ca ai examene importante si nu stii cum sa faci acest lucru.

In functie de ce ai nevoie stabilim impreuna numarul de sedinte.

LIFE COACHING, BUSINESS COACHING, CAREER COACHING, COACHING ONLINE

 

COACHIG-UL IN CATEVA PROPOZITII

          Federatia Internationala de Coaching (ICF) defineste coaching-ul drept un “parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional”. O alta definitie, care accentueaza caracterul transformator al coaching-ului, este aceea a European Coaching Institute (ECI) – un proces care “il ajuta pe client sa renunte la ceea ce este acum pentru a deveni ceea ce isi doreste sa devina”. Astfel, coaching-ul inseamna trans-formare – un proces de invatare prin re-definire. Coachingul este o calatorie catre sine si totodata o trecere. Drumul se parcurge impreuna, iar ghidul este… clientul. Este uneori un drum dificil, in care tentatia revenirii (regresiei) in starea de confort se impleteste cu entuziasmul explorarii de noi teritorii. Coachingul este dialog, o comunicare profunda si speciala, sustinuta de catre coach prin ascultare activa si utilizarea intrebarilor potrivite. Este un proces de constientizare si responsabilizare in care clientul se orienteaza catre solutii si catre viitor. Astfel, coaching-ul inseamna prezenta cu toata fiinta, coach-ul ESTE impreuna cu clientul, si aparent NU FACE nimic pentru acesta. Si paradoxal, A FI provoaca in client dorinta si putinta de A FACE – in primul rand A–SI FACE o viata implinita.

Mai multe detalii: http://www.empower.ro/coaching/ce-este-coaching-ul/
Scris de Raluca Mohanu